Meer info over Baninge
Zit net even terug te lezen wat ik net heb geschreven en denk dat ik daarin wel genoeg kenbaar heb gegeven waar jij aan voldoet of waar jij naar verlangt. Dominant, streng maar wel rechtvaardig, want wanneer ik goed luister dan wil ik wel beloont worden. Behandel mij als een goedkope slet.
Naam:
Baninge
Leeftijd:
33 Jaar
Woonplaats:
Hoevenen
Provincie:
Antwerpen
Land:
België
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Fetishist:
Ja
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
BlackBeauty2
34 Jaar · Amsterdam · Noord-Holland
Meester vertel het me, alles wat U van me verwacht, tot in het oneindige. Dominant, bevelend geen straffen maar beloningen!
Sexy milf geeft in natura aan met vrijpartij
Zilvervlies
48 Jaar · Epen · Limburg
Ontzettende geile man met een jeukend kruis die graag zal worden gemasseert, als beloning voor hetgeen hij met mij doet.. namelijk mij heel nat maken.
Strakke vrouw beloont behulpzame man
Ubele63
38 Jaar · Tholen · Zeeland
De man die mij weer eens echt kan laten genieten wacht een leuke beloning. Ik ben een ondeugende en zelfverzekerde vrouw met een lief karakter. Ik wil weer van het leven genieten en het liefst met een lieve man die bij me past.
Strakke milf beloont heren
Cacy1987
30 Jaar · Almelo · Overijssel
Je bent een sexy en knappe man, maar bovenal heb je veel geduld om te geven. Ik ben soms een beetje raar, maar dat is precies hoe ik ben. Als je denkt dat je me aankunt, ga je gang en stuur een bericht naar mij en we zullen iets sexy doen. Ik
Hitsige milf verwent jongens
ZuinigZijn
26 Jaar · Londerzeel · Vlaams-Brabant
Aangezien ik zo zuinig op mijzelf ben, verwacht ik van een man dat hij hetzelfde doet. Ik ben absoluut geen stuk speelgoed welke je aan de kant zet als je je even verveelt. Aandacht komt met regelmaat en anders verlies je de mijne. Beloningen
Mooie meid geeft in natura aan kerels
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.